Retailerul Cora România și platforma de food delivery foodpanda și-au unit forțele și au decis să vină în sprijinul clienților cu opțiunea de livrare la domiciliu a produselor comandate.

 

Astfel, de pe data de 21 aprilie 2020, consumatorii vor putea comanda de acasă produsele din hypermarketul Cora prin platforma foodpanda. La început, clienții care se pot bucura de această facilitate vor fi doar cei care locuiesc în proximitatea magazinului Cora Lujerului din București.

Din luna mai, serviciul va fi disponibil atât la nivelul tuturor magazinelor Cora din Capitală, cât și în alte orașe din țară în care hypermarketul este prezent. Printre acestea se numără Constanța, Bacău, Cluj, Ploiești.Flota de livratori foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute de când comanda este plasată în aplicaţia foodpanda, de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variază între 10 – 20 lei, în funcţie de aria de livrare. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei şi greutatea maximă acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

Atât reprezentanții Cora, cât și cei care gestionează platforma foodpanda se declară mulțumiți de noul parteneriat și promit clienților servicii de livrare sigure și rapide. Potrivit acestora, parteneriatul cu foodpanda se înscrie în acest efort al nostru de a fi mai buni şi de a livra produsele cora mai rapid, în cât mai multe case.”

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.