Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, a început livrările în alte cinci orașe românești: Bacău, Baia Mare, Deva, Focșani și Piatra-Neamț. Astfel, rețeaua de livrare Glovo acoperă, din această săptămână, 23 de orașe din România.

glovo

Într-o primă etapă, locuitorii din cele cinci orașe vor avea acces la produsele restaurantului McDonald’s şi se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland. În plus, cu ajutorul categoriei „Curier rapid“, clienţii pot folosi aplicaţia pentru a trimite pachete sau plicuri în oraş, nu mai grele de 9 kilograme, care ajung la destinatar în mai puţin de o oră. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genţi şi alte obiecte.


Ulterior, Glovo va încheia și în aceste orașe parteneriate cu restaurante locale şi lanţuri naţionale, magazine de cosmetice, florării şi supermarketuri.

Victor Răcariu, General Manager Glovo România, a declarat: „În această perioadă, mai mult decât oricând înainte, tot mai mulţi oameni vor avea nevoie de locuri de muncă şi de servicii de livrare, motiv pentru care credem că prezenţa noastră în aceste oraşe va fi benefică pentru comunităţile locale. Livrările reprezintă pentru parteneri o şansă de a rămâne activi, cât şi un suport material pentru cei care caută un loc de muncă sau vor să îşi întregească veniturile“.

Cum se face o comandă folosind aplicația Glovo

Efectuarea primei comenzi Glovo este foarte simplă. Parcurge următorii pași:

(1) Accesează secțiunea Gestionarea metodelor de plată din profil și adaugă un card de credit/debit.

(2) Revino la ecranul principal și setează adresa de livrare. Selectează orașul corect din meniul derulant.

Dacă ai un cod promoțional nu uita să-l validezi în profilul tău înainte să faci comanda.

Acum ai 3 opțiuni:

(1) Cumpără ceva: de la un restaurant sau magazin. Alege unul dintre partenerii noștri din orice categorie.

(2) Trimite ceva: cu doar un punct de ridicare și o destinație, poți apela la un curier să trimită orice.

(3) Solicită orice (Orice): descrie orice ai nevoie și Glovo va încerca să te ajute!

Urmează pașii necesari pentru fiecare opțiune și când ai terminat, un curier Glovo va accepta comanda și o va livra în câteva minute.

Dacă trebuie să adaugi mai mult de o adresă de livrare, va trebui să plasezi comanda pe site-ul glovoapp.com.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns