Netflix a anunțat un profit dublu față de cel din anul anterior, în contextul măsurilor de izolare la domiciliu luate în mare parte a lumii din cauza pandemiei de COVID-19. Este cea mai mare creștere din istoria companiei americane.

netflix profit 2020

În primele trei luni ale acestui an, compania cu sediul în California a avut câştiguri de 709 milioane dolari, faţă de 344 milioane dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut.


În aceste trei luni – în special în martie, luna în care măsurile de izolare la domiciliu au fost luate în cele mai multe țări din lume –, platforma de streaming a înregistrat 15,8 milioane de noi abonaţi.

Pentru trimestrul următor, adică pentru intervalul aprilie-iunie, Netflix estimează încă 7,5 milioane noi clienţi plătitori.

Cele mai mari creșteri au fost înregistrate în zona Asia-Pacific (cu 63%) și în America Latină (cu 25%). Totuși, cele mai importante piețe pentru companie rămân, în continuare, Statele Unite ale Americii și Europa.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!  1. […] Netflix a anunțat un profit dublu față de cel din anul anterior, în contextul măsurilor de izolare la domiciliu luate în mare parte a lumii din cauza pandemiei de COVID-19. Este cea mai mare creștere din istoria companiei americane. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.