În ciuda crizei pe care o traversează companiile aeriene, Ryanair a anunțat că refuză să efectueze zborurile, dacă va fi nevoită să țină goale scaunele din mijloc, ca măsură de protecție privind distanțarea socială.

 

Reprezentanții Ryanair consideră că aceste reguli propuse de experți sunt de-a dreptul absurde și ineficiente. Mai mult, aceste măsuri ar duce la ruinarea zborurilor și ar crea nemulțumiri în rândul celor care călătoresc. Compania nu ar mai obține profitul dorit cu doar câteva persoane la bordul aeronavelor, iar distanțarea socială nu ar avea efectul dorit.



„Nu putem câştiga bani cu factori de încărcare de 66%. Chiar dacă am face acest lucru, locul din mijloc nu oferă vreo distanţare socială, aşa că este o idee idioată care nu dă oricum niciun rezultat”, a spus directorul general Ryanair.

Mai mult, acesta este de părere că pandemia, care a obligat deja unele companii să se închidă, va costa operatorii aerieni sute de miliarde de dolari şi ar putea duce la dispariţia curselor low-cost.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns