ING Bank România le oferă clienților un nou serviciu care le permite să economisească bani în cel mai simplu mod, în timp ce cheltuiesc.

 

Serviciul se numește Round Up și este destinat clienților care sunt și utilizatori ai ING Home’Bank. După ce serviciul a fost activat de către clientul ING Bank, suma în lei plătită cu cardul de debit, cu telefonul mobil la un POS sau online va fi rotunjită până la următorul multiplu de 5.

Diferența va fi mutată din contul lor curent în cel de economii sau într-un cont de economii nou, creat online. Clienții au acces la economiile lor în orice moment și pot transfera suma economisită din contul de economii în cel curent.



„Trecem printr-o perioadă dificilă și economiile sunt mai importante ca niciodată. Vrem să ajutăm clienții ING să economisească bani ușor, automat și aflându-se în control total pe întregul parcurs al procesului, chiar și atunci când cheltuiesc bani. Toți clienții noștri efectuează plăți, dar doar o treime economisesc. Acest serviciu este, de fapt, un beneficiu al acestor plăți, fiindcă ele te ajută să economisești”, spun reprezentanții ING Bank.

Potrivit unui studiu al băncii, 69% dintre români au declarat că rămân fără bani înainte de a obține următorul salariu și că nu pot economisi din cauza veniturilor mici. Specialiștii recomandă ca economiile destinate cheltuielilor neprevăzute să se situeze între trei și șase salarii lunare.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns