În perioada pandemiei și a restricțiilor generate de aceasta, firmele de curierat au căpătat o importanță tot mai mare, în viața fiecăruia dintre noi. Fie deoarece au considerat că această metodă este mai sigură, fie pentru că magazinele fizice s-au închis, tot mai mulți români au făcut cumpărături online, optând ca produsele să le fie aduse acasă de curieri.

firme curierat comentarii plangeri reclamatii

Firmele de curierat nu erau pregătite 100% pentru această situație, ceea ce se reflectă și în comentariile lăsate de clienții lor pe site-ul nostru. Vă prezentăm, mai jos, o selecție a celor mai relevante comentarii. Ele sunt redate așa cum au fost lăsate de utilizatori, cu excepția corectării unor mici erori de dactilografiere.

 

Comentarii despre firmele de curierat românești

    • Sunt destul de ok, dar ce mă nemulțumește este faptul că trebuie să își prelungească programul pentru livrări colete și după ora 17:00 și să înțeleagă că multă lume ajunge acasă după această oră!!!!“ (utilizatorul Oana, cu referire la Fan Courier, firmă căreia i-a acordat nota 6)

 

    • Sunt mulţumit: preţuri decente, personal amabil, informare promptă, livrări rapide“ (Fulop Arpad, cu referire la Fan Courier, firmă căreia i-a acordat nota 10)



  • Foarte PUȚIN mulțumit. Nu știu cum în unele județe se poate, în Constanța e catastrofă. Nu se răspunde la telefonul central decât 2 ore pe zi și atunci stai mult și aștepți. Livrările sunt aleatorii (3 livrări și un retur până acum) – n-am avut ce face, 2 firme de la care am cumpărat lucrează doar cu ei“ (utilizatorul Corneliu, cu referire la GLS Curierat, firmă căreia i-a acordat nota 3)

 

  • Foarte prompți! Livrare rapidă și au grijă să nu deterioreze coletele.“ (utilizatorul Mirelafit, cu referire la GLS Curierat, firmă căreia i-a acordat nota 10)

 

  • Groaznic operatorul! Au reușit să aducă 4 cauciucuri în 3 rate în decurs de o săptămână. Inadmisibil!!!“ (utilizatorul Adrian, cu referire la Nemo Express, firmă căreia i-a acordat nota 1)

 

  • Cei mai tari!!“ (utilizatorul Onotu, cu referire la Nemo Express, firmă căreia i-a acordat nota 10)

 

 

Vezi toate comentariile și spuneți propria părere!

Poți vedea toate comentariile despre firmele de curierat și poți să povestești propriile experiențe, dând și o notă. Pentru a face asta, la un click dat, mai jos, pe numele firmei, ajungi pe pagina de comentarii, unde poți să îți spui părerea. Dacă o faci, poți să câștigi inclusiv un premiu în bani.

 

Fan Courier

 

Urgent Cargus

 

GLS –curierat

 

Nemo Express

 

Sprint Curier

 

Dragon Star Curier

 

DHL România

 

 



Lasă un răspuns

  1. Ana

    Rezolvați problema cu, angajații voștri sunt neserioși și nesimțiti, aștept un colet de o săptămână vinerea trecută au sunat că am un colet nu au vrut să vina îl aducă la poarta motiv că nu știe strada.A zis că îl aduce luni pe 25.10.2021 și nici acum nu a venit… nesimțire din partea lor

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.