Retailerul Hornbach a anunțat că nu va permite clienților să intre în magazine dacă nu poartă mască de protecție împotriva coronavirusului. Cei care nu au una pot cumpăra la intrarea în magazine, însă prețul depășește 5 lei.

 

Hornbach a decis deja ca în cele 6 magazine pe care le deține pe plan local accesul clienților să se facă doar cu mască de protecție. Măsura companiei vine astfel înainte de data de 15 mai când, conform declarațiilor autorităților, deplasările românilor în public vor fi posibile doar în condițiile în care se poartă mască. Decizia Hornbach este valabilă începând cu 21 aprilie.



Pentru Hornbach, decizia de a interzice accesul clienților care nu au măști în spațiul magazinelor este atât o măsură de protecție, cât și o oportunitate de a face profit. Retailerul vinde măști în fața magazinelor, dintre modelele disponibile fiind și unele branduite Hornbach.

Potrivit reprezentanților companiei, măștile branduite comercializate sunt fabricate din poliester 100% și sunt reutilizabile, fiind ambalate individual. Conform etichetei, acestea trebuie spălate și dezinfectate după fiecare purtare.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns