Pentru a face față cererii tot mai mari de produse precum micii și cârnații, abatorul Periș a anunțat că își va dubla producția, după 1 mai. Această decizie a devenit posibilă în urma unei investiții în valoare de 2 milioane de euro.

vanzari mici romania

Bogdan Grama, directorul general al abatorului, a declarat:

A fost nevoie să luăm o decizie rapidă, în regim de urgenţă, pentru a putea acoperi cererea din piaţă şi pentru a ne respecta promisiunea, aceea de a asigura aprovizionarea cu carne proaspătă de porc a tuturor consumatorilor noştri, din surse 100% româneşti.

Începând cu data de 1 mai 2020 vom dubla capacitatea de producţie pentru produsele cu valoare adăugată – micii şi cârnaţii de Periş -, cererea fiind din ce în ce mai crescută pentru produsele noastre din această categorie.“



În contextul generat de pandemia de coronavirus, nu puteau fi ignorate măsurile de protecție. Acestea au reprezentat o parte importantă a investiției, după cum se arată în declarația mai sus menționată:

Investiţia vizează automatizarea completă a sistemelor de umplere a caserolelor de mici şi cârnaţi prin tehnologia «no touch» şi achiziţionarea unor linii noi de ambalare şi etichetare.

De asemenea, am achiziţionat şi un sistem performant de scanare şi monitorizare a temperaturii corporale cu ajutorul camerelor de termoviziune pentru desfăşurarea eficientă a triajului epidemiologic zilnic al angajaţilor”.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns