Pentru a face față cererii tot mai mari de produse precum micii și cârnații, abatorul Periș a anunțat că își va dubla producția, după 1 mai. Această decizie a devenit posibilă în urma unei investiții în valoare de 2 milioane de euro.

vanzari mici romania

Bogdan Grama, directorul general al abatorului, a declarat:

A fost nevoie să luăm o decizie rapidă, în regim de urgenţă, pentru a putea acoperi cererea din piaţă şi pentru a ne respecta promisiunea, aceea de a asigura aprovizionarea cu carne proaspătă de porc a tuturor consumatorilor noştri, din surse 100% româneşti.

Începând cu data de 1 mai 2020 vom dubla capacitatea de producţie pentru produsele cu valoare adăugată – micii şi cârnaţii de Periş -, cererea fiind din ce în ce mai crescută pentru produsele noastre din această categorie.“În contextul generat de pandemia de coronavirus, nu puteau fi ignorate măsurile de protecție. Acestea au reprezentat o parte importantă a investiției, după cum se arată în declarația mai sus menționată:

Investiţia vizează automatizarea completă a sistemelor de umplere a caserolelor de mici şi cârnaţi prin tehnologia «no touch» şi achiziţionarea unor linii noi de ambalare şi etichetare.

De asemenea, am achiziţionat şi un sistem performant de scanare şi monitorizare a temperaturii corporale cu ajutorul camerelor de termoviziune pentru desfăşurarea eficientă a triajului epidemiologic zilnic al angajaţilor”.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.