Restaurantele au fost grav afectate de criza generată de pandemie și de restricțiile impuse pentru stoparea răspândirii virusului. Chiar dacă unele dintre ele își continuă activitatea grație livrărilor la domiciliu, patronii atrag atenția asupra scăderilor drastice ale vânzărilor.

restaurante

Astfel, proprietarul lanțului de restaurante City Grill, Dragoș Petrescu, a făcut un apel către autorități: „Vă rog, permiteți funcționarea micilor restaurante, cafenelelor, barurilor și teraselor, începând din 15 mai. Este foarte important să ne comunicați regulile de distanțare socială, cele pe care trebuie să le respectăm“.



El subliniază faptul că, pentru a-și relua activitatea, patronii sunt dispuși să ia orice măsuri de siguranță necesare:

„Pentru această industrie, pentru renașterea ei este foarte important ca toți clienții noștri să se simtă în siguranță și, atunci când ne trec pragul, să o facă cu toată încrederea. Trebuie să existe un start și acest start avem șansa să-l dăm pe 15 mai“.

În total, 300 000 de români – incluzând aici și familiile lor – depind financiar de redeschiderea restaurantelor din România.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns