Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că mai multe rute din România rămân suspendate ca urmare a extinderii restricţiilor de călătorie impuse de autorităţi.

 

Astfel, rutele spre Franţa, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveţia şi Marea Britanie rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv. Totodată, redeschiderea bazei de la Timişoara este amânată pentru 15 mai.Potrivit reprezentanților companiei aeriene, pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct site-ul oficial sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi în contul lor WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următorii doi ani pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

De asemenea, călătorii pot alege rambursarea banilor, cu mențiunea că aceasta va dura mai mult. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism, inclusiv agențiile de turism online, vor fi nevoiți să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.