Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va implementa măsuri adiționale de igienă pentru a asigura sănătatea clienţilor şi a echipajelor. Măsurile vor intra în vigoare de la data de 1 mai.

 

Mai exact, pasagerii Wizz Air vor fi obligați să poarte măști în timpul zborurilor, vor primi șervețele de igienizare, iar acolo unde va fi posibil vor păstra locuri libere în avion. De asemenea, compania aeriană recomandă check-in și achizițiile online.

Wizz Air anunță că aceste noi protocoale au scopul de a asigura sănătatea pasagerilor și a echipajului și de a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.



Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, atât echipajul, cât și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic.

Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri, astfel încât totul să se desfășoare conform măsurilor adoptate.

„Încurajăm clienții să vizioneze noul nostru videoclip pentru mai multe detalii despre noile măsuri de securitate și sănătate. Credem că noul protocol de sănătate al Wizz Air îi va ajuta pe pasageri să se simtă mai liniștiți atunci când călătoresc cu noi, în timp ce noi continuăm să răspundem nevoilor clienților noștri, acum cu măsuri de igienă îmbunătățite”, au precizat reprezentanții companiei aeriene.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns