Într-un magazin din Târgu Bujor, județul Galați, situația a scăpat de sub control miercuri, când un bărbat acuzat că a furat o pereche de ochelari a devenit violent cu angajații magazinului. El a reușit să fugă, însă doar pentru scurt timp, în final fiind prins de polițiști.

magazin galati furt

Reprezentanții IPJ Galați au anunțat: „La data de 6 mai a.c., ora 16:30, polițiștii orașului Târgu Bujor au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de o angajată a unui magazin din localitate despre faptul că un bărbat, având fața acoperită cu gulerul de la haină, până la nivelul ochilor, ar fi sustras din magazin o pereche de ochelari de soare, iar în momentul în care ar fi încercat să-l oprească, la ieșirea din magazin, acesta ar fi devenit violent și ar fi lovit-o, reușind să fugă“.



Polițiștii l-au descoperit destul de repede pe agresor, un bărbat în vârstă de 27 de ani. „Polițiștii au mers imediat la fața locului și, în urma activităților instigative, l-au identificat pe prezumtivul autor, în persoana unui bărbat de 27 de ani din muncipiul Galați. Acesta a fost depistat la domiciliul unei rude din orașul Târgu Bujor și, la controlul corporal, polițiștii au găsit asupra lui un cuțit tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor“ se arată în continuarea comunicatului emis de IPJ Galați.

Odată identificat, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

 

Galați: Amendă usturătoare pentru magazinul care a refuzat să servească o asistentă medicală

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns