Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, își continuă planul de investiții pentru acest an, în ciuda recesiunii economice generate de criza COVID-19.


Astfel, până la finalul anului 2020, retailer-ul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva. Totodată, alte două noi proiecte sunt în faza de construcție în Reșița și în Câmpina, lucrările fiind estimate a se finaliza cel târziu în primul trimestru al anului 2021.


Magazinul Altex din Chiajna, va fi situat pe autostrada A1, km 11-12 și va fi inaugurat oficial în luna septembrie. Investiția totală din partea companiei va fi de peste 5 milioane de euro.
Cu o investiție de peste 1,7 milioane de euro, al doilea magazin Altex care se va deschide în toamna acestui an este situat în Lugoj, pe str. Timișorii, nr. 127-129.
Magazin Altex din Deva, va fi situat pe Calea Zarandului. Acesta va întâmpina primii clienți la finalul anului 2020 și va avea peste 3000 de mp, investiția fiind de aproximativ 2 milioane de euro.
Ca urmare a planului de investiții stabilit, lucrările pentru noile magazine din rețea sunt în plină desfășurare. Activitatea pe șantierele de construcții este una intensă pentru a putea finaliza cele trei noi centre de servicii.


Lasă un răspuns