Mega Image a ajuns la nouă magazine în cel mai mare oraș din Moldova, după o nouă inaugurare, în chiar centrul istoric, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 9. Noul magazin, cu o suprafață totală de 492 de metri pătrați, se află în apropiere de Catedrala Mitropolitană, Teatrul Național Vasile Alecsandri și de Palatul Roset-Roznovanu, sediul Primăriei.

mega image

Dintre cele 9 magazine din Iași, 6 sunt Mega Image, iar 3 Shop&Go. Planul de dezvoltare și expansiune Mega Image pe piața ieșeană va continua, pe parcursul lui 2020, cu noi inaugurări de magazine.

Programul noului magazin, aflat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 9, este de luni până duminică între orele 07:00 și 22:00. Au fost adoptate și măsuri de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus: echipament de protecție pentru angajați, igienizarea și dezinfectarea frecventă spațiilor comune.



Mircea Moga, CEO Mega Image, a declarat: „Ne susținem angajamentul de a investi în dezvoltare și expansiune pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și a le oferi produse de calitate, la prețuri accesibile, un accent deosebit punându-se pe susținerea și promovarea producătorilor locali. Ne consolidăm astfel prezența pe o piață matură și dinamică la aproape un an de când am deschis primul magazin“.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, fondat în 1995, are o rețea de aproape 800 de magazine din România, fiind lider de piață în Capitală.

Recent, Mega Image a deschis și primul magazin din Oradea.

 




Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.