Vineri, 14 mai, în ultima zi dinaintea relaxării măsurilor impuse în timpul stării de urgență, Lidl România va inaugura un nou magazin în județul Timiș, în localitatea Moșnița Nouă.

lidl

Magazinul se află pe strada Ștefana, nr. 1, are o suprafață de 1 300 de metri pătrați și dispune de 120 de locuri de parcare. În parcare se va afla și o stație de încărcare pentru automobilele electrice, la care vor pute fi încărcate două mașini concomitent. Deschiderea magazinului înseamnă, totodată, crearea a 20 de noi locuri de muncă în această localitate.

Magazinul din Moșnița Nouă dispune de tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de ilminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație. Acestea, împreună cu stația de încărcare pentru automobilele electrice, asigură faptul că magazinul va avea un impact cât mai redus asupra mediului.

De asemenea, Lidl își asigură clienții că în noul magazin sunt respectate toate măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Astfel, au fost montate panouri transparente din sticlă la casele de marcat, va fi limitat numărul de clienți care pot intra în același timp în magazin, vor fi disponibile dispensere pentru clienți, se va realiza dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și a obiectelor expuse, precum toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns