Pe data de 14 mai, Lidl inaugurează un magazin în orașul Năvodari, județul Constanța. Acesta este deosebit de majoritatea celorlalte magazine Lidl din țară, datorită acoperișului verde.

lidl acoperis verde

Noul Lidl Năvodari este situat pe Strada D10, Nr. 1. Magazinul va avea 20 de angajați. Suprafața de vânzare este de peste 1 300 de metri pătrați, iar parcarea are 120 de locuri. În parcare se află o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan. De asemenea, majoritatea locurilor din parcarea magazinului din Năvodari sunt echipate cu parasolare.

Magazinul Lidl Năvodari dispune de un acoperiș verde cu o suprafață de peste 1 600 de metri pătrați, fiind cel de-al zecelea astfel de magazin din portofoliul Lidl România.

Acoperișul verde contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

De asemenea, Lidl își asigură clienții că în noul magazin sunt respectate toate măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Astfel, au fost montate panouri transparente din sticlă la casele de marcat, va fi limitat numărul de clienți care pot intra în același timp în magazin, vor fi disponibile dispensere pentru clienți, se va realiza dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și a obiectelor expuse, precum toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns