Polițiștii timișoreni încearcă, de câteva zile, să-l identifice pe un bărbat care a pierdut 30 000 de euro într-un magazin Kaufland din oraș. Deși proprietarul apare pe camerele de supraveghere, el purta mască de protecție, ceea ce face imposibilă misiunea oamenilor legii.

kaufland timisoara bani pierduti

Omul nu a cumpărat nimic din magazin, astfel că nu a stat la coadă la case, ci s-a strecurat printre barele care direcționează clienții spre ieșire, pe lângă barele de marcat. Exact în acest moment i-au căzut banii din buzunar.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum, la câteva secunde după ce i-au căzut banii, un alt client a trecut cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30 000 de euro. Apoi, imediat, o angajată a magazinului a ridicat plicul și a alergat după client, fără să îl ajungă din urmă sau să reușească să îi atragă atenția în vreun fel.

După ce informația despre pierderea banilor a fost făcută publică, la Inspectoratul de Politie Timiș au sunat doi bărbați, unul din Caraș Severin și celălalt din Iași, fiecare susținând că banii îi aparțin. Când oamenii legii le-au pus întrebări suplimentare, nu au știut ce să răspundă și au închis telefonul. În rest, nimeni altcineva nu a mai revendicat suma, care încă așteaptă să își găsească proprietarul.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Mai multe de jumătate din măștile de pe piață, neconforme! Care sunt farmaciile și supermarketurile amendate de Protecția Consumatorilor – YesComment

    […] 30 000 de euro găsiți într-un magazin Kaufland– masca de protecție nu permite identificarea celui care i-a pierdut […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.