Firma Pepco a anunțat redeschiderea a 169 de magazine din întreaga țară, din totalul de 277. Este vorba despre spațiile stradale sau despre cele din cadrul parcurilor de retail care au intrare direct din stradă.

haine pentru copii magazin pepco

Pe lângă redeschiderea vechilor magazine, Pepco a anunțat și inaugurarea a patru noi magazine, la Iași, Constanța, Miercurea Ciuc și Florești, județul Cluj.

Cel din urmă magazin a intrat în atenția presei chiar din ziua inaugurării, 15 mai. Astfel, la Pepco Florești clienții s-au înghesuit vineri pentru a cumpăra haine, jucării și obiecte casnice.

Conducerea companiei poloneze a anunțat că situația referitoare la funcționarea magazinelor poate suferi modificări, în funcție de deciziile Guvernului și de evoluția pandemiei în România.

Totodată, se recomandă urmarea unor măsuri de distanțare în interiorul magazinului, atât față de personalul de la casele de marcat, cât și față de ceilalți clienți.

 

Lăsând un comentariu pe site, poți câștiga premii în bani. Află ce trebuie să faci!

Lasă un răspuns

  1. Aglomerație la deschiderea Pepco Onești – s-a uitat de orice reguli de distanțare socială – YesComment

    […] Pepco, discounter polonez de modă, a intrat pe piața românească în urmă cu cinci ani și a ajuns la peste 250 de magazine în întreaga țară. În județul Bacău, existau deja magazine Pepco în municipiul reședință de județ, precum și la târgu Ocna. […]