Firma Pepco a anunțat redeschiderea a 169 de magazine din întreaga țară, din totalul de 277. Este vorba despre spațiile stradale sau despre cele din cadrul parcurilor de retail care au intrare direct din stradă.

haine pentru copii magazin pepco

Pe lângă redeschiderea vechilor magazine, Pepco a anunțat și inaugurarea a patru noi magazine, la Iași, Constanța, Miercurea Ciuc și Florești, județul Cluj.

Cel din urmă magazin a intrat în atenția presei chiar din ziua inaugurării, 15 mai. Astfel, la Pepco Florești clienții s-au înghesuit vineri pentru a cumpăra haine, jucării și obiecte casnice.

Conducerea companiei poloneze a anunțat că situația referitoare la funcționarea magazinelor poate suferi modificări, în funcție de deciziile Guvernului și de evoluția pandemiei în România.

Totodată, se recomandă urmarea unor măsuri de distanțare în interiorul magazinului, atât față de personalul de la casele de marcat, cât și față de ceilalți clienți.

 

Lăsând un comentariu pe site, poți câștiga premii în bani. Află ce trebuie să faci!

Lasă un răspuns

  1. Thelymn

    buy cialis pro Nishi Yanase for the KGN cell line and Sue Panckridge and Claudette Thiedeman for help with the preparation of the manuscript