Tarom a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că toate călătoriile cu avionul planificate înaintea datei de 31 august 2020 pot fi reprogramate gratuit.

TAROM

Într-un anunț publicat pe site-ul propriu, compania aeriană românească a anunțat:

„Pentru că siguranţa pasagerilor noştri este esenţială, respectăm cu stricteţe toate recomandările autorităţilor sanitare, respectiv reglementările în vigoare şi am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea şi diminuarea riscului extinderii epidemiei de Covid-19.

În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noştri, compania Tarom oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel: pentru date ulterioare, cu păstrarea destinaţiei de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinaţia iniţială; către orice altă destinaţie operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare“.

Așadar, pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată şi, eventual, o nouă destinație, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

„Vă invităm să vă planificaţi cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricţiile tarifului achiziţionat, aveţi posibilitatea să schimbaţi rezervarea pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie“ se arată în continuare în comunicatul companiei aeriene.

Poți lăsa comentarii despre Tarom AICI 

Lăsând un comentariu pe site, poți câștiga premii în bani. Află ce trebuie să faci!

Lasă un răspuns