Mega Image a anunțat în mod oficial că, pe parcursul acestei luni, deschide 11 noi magazine, în șapte orașe din România. Este vorba de Bacău, București, Chiajna, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. Dintre noile magazine, opt sunt Mega Image, iar trei Shop&Go.

mega image

Vă prezentăm, în continuare, situația din fiecare din cele șapte orașe amintite.

În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piaţa Mioriţei. Ca urmare a acestei noi inaugurări, Mega Image ajunge la un total de 26 magazine în zona Moldovei.

În Bucureşti urmează să se deschidă două noi magazine, unul Mega Image şi unul Shop&Go, după cum urmează: Mega Image pe strada Poştaşului şi Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan.

În Chiajna, județul Ilfov, un nou magazin Shop&Go urmează să fie deschis pe strada Salcâmilor.

În Cluj, au fost deschise recent două magazine, unul format Mega Image, iar celălalt Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuşi. După aceste inaugurări, numărul magazinelor existente în Cluj a ajuns la 37.

În Iași vorbim despre trei inaugurări, în luna mai. Primul dintre magazine, format Mega Image, a fost deja inaugurat în centrul istoric al oraşului, pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt. Al doilea, tot format Mega Image, se va deschide în cadrul complexului rezidenţial Newton. Al treilea magazin va fi în format Shop&Go.

În Oradea, pe 8 mai a fost deschis primul magazin Mega Image, pe bulevardul Ştefan cel Mare, nr. 79. Alte două magazine urmează să fie deschise până la sfârșitul anului. S-a anunțat deja că alte două magazine urmează să fie deschise până la finalul anului, deci ele nu fac parte din cele 11 amintite la nivel național pentru luna mai. Unul dintre acestea este situat pe locul fostei piețe din cartierul Ioșia.

În Timişoara, un nou magazin a fost deschis, la începutul lunii mai, în zona Circumvalaţiunii. Primul fusese inaugurat la sfârșitul lui 2019, în zona Dumbrăviţa, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureştiului, cu o suprafaţă totală de peste 2 000 de metri pătrați.

În perioada ianuarie-aprilie, Mega Image a deschis 18 magazine. Dacă adăugăm și cele 11 magazine amintite aici, firma ajunge la un total de 787 de magazine în România.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns