Ministrul Transporturilor și Infrastructurilor, Paola De Micheli, a anunțat că toate aeroporturile italiene se vor putea redeschide începând cu data de 3 iunie.

aeroporturi italia redeschidere

„Va fi posibilă redeschiderea tuturor aeroporturilor începând cu 3 iunie, când vor fi din nou permise transferurile interregionale şi internaţionale“ a declarat ministrul în fața camerei inferioare a Parlamentului italian.

Evoluția infectărilor cu coronavirus, în Italia

Până miercuri, 20 mai, în Italia se înregistraseră 227 364 de infectări cu coronavirus. 32 330 de persoane și-au pierdut viața, iar 132 282 sunt deja vindecate. Mai există, prin urmare, 62 752 de cazuri active, în Peninsulă.

Atât numărul îmbolnăvirilor, cât și al deceselor a scăzut constant, de la sfârșitul lunii martie. Astfel, dacă în martie au fost zile cu peste 6 000 de îmbolnăviri, acum Italia înregistrează în jur de 600 de cazuri în fiecare zi.

În cazul deceselor, situația este similară. În martie, au fost mai multe zile cu peste 750 de persoane decedate din cauza virusului. În ultimele zile, numărul deceselor s-a aflat între 150 și 200 de persoane.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Puteți comenta AICI despre aeroporturile din România

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.