Zborurile comerciale pe ruta București-Baia Mare și retur se reiau din data de 22 mai, însă condițiile de acces în aeroport și îmbarcarea vor necesita prezența pasagerilor cu mult timp înaintea decolării, au precizat oficialii. Ghișeele de check-in se deschid cu trei ore înaintea decolării cursei spre București.

 

„Au fost luate toate măsurile necesare pentru ca pasagerii să păstreze distanța socială, să nu interfereze cu fluxul de pasageri-sosiri, vor fi mijloace de avertizare video în aerogară, dozatoare cu dezinfectant în spațiile comune. (…) La intrare în aerogară se va face un triaj epidemiologic, iar împreună cu lucrătorii Serviciul Român de Informați, Poliția Transporturi, Vamă, am luat hotărârea, într-un comitet de securitate, ca în terminal să nu nu aibă acces decât pasagerii care urmează să zboare și care urmează să sosească pe aeroport, iar cadrele medicale din Direcția de Sănătate Publică sau cadrele noastre medicale vor face un triaj epidemiologic”, se arată în informațiile transmise.

Deocamdată, compania Tarom va efectua un singur zbor pe săptămână pe ruta București-Baia Mare și retur, cu posibilitatea creșterii frecvenței zborurilor.

Lăsând un comentariu pe site, poți câștiga premii în bani. Află ce trebuie să faci!

Lasă un răspuns