Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației (EASA) a întocmit o listă neagră a aeroporturilor din întreaga lume, care cuprinde statele cu un risc sporit de transmitere a coronavirusului.

aeroport

Potrivit acestei instituții, lista urmează să fie actualizată regulat, urmând să reprezinte un ghid pentru industria turismului. România nu se află pe această listă neagră și nici vreuna din țările vecine, însă ea cuprinde mai multe state vest-europene în care trăiește o puternică diaspora românească.

Țări din U.E. considerate periculoase

Pe lista neagră a EASA se află următoarele state membre ale Uniunii Europene: Belgia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, precum și Marea Britanie.

State periculoase din afara Uniunii Europene

Raportul cuprinde o secțiune separată și pentru țările periculoase din afara U.E. această listă neagră include următoarele state: Arabia Saudită, Bangladesh, Belarus, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Emiratele Arabe Unite, Republica Dominicană, Statele Unite ale Americii, Japonia, Kuweit, India, Indonezia, Iran, Mexic, Pakistan, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Turcia și Ucraina.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns