O fotografie aeriană realizată în Germania oferă una dintre cele mai interesante fotografii din întreaga lume, în această săptămână. Ea surprinde sute de musulmani care se roagă într-o parcare a unui magazin IKEA, păstrând distanța sigură indicată de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

musulmani magazin ikea germania

Milioane de musulmani din întreaga lume au sărbătorit, în aceste zile, Eid, sărbătoarea care marchează sfârșitul Ramadanului. Cu această ocazie se obișnuiește să aibă loc o mare rugăciune colectivă, sarcină care a devenit dificilă, din cauza restricțiilor luate de autorități pentru a limita răspândirea virusului.

În orașul german Wetzlar, moscheea a cerut permisiunea magazinului local IKEA să folosească parcarea pentru rugăciunea colectivă, iar reprezentanții magazinului s-au declarat de acord. Astfel s-a ajuns la imaginile spectaculoase filmate din aer.

Ulterior, moscheea IGMG Wetzlar FATIH CAMII a mulțumit companiei IKEA prin următorul comunicat: „Am vrea să mulțumim poliției din Wetzlar, biroului de ordine publică din Wetzlar, conducerii IKEA Wetzlar, fraților noștri și tuturor celor care au contribuit pentru a face această rugăciune posibilă“.

AICI puteți lăsa comentarii despre magazinele de mobilă și decorațiuni din România

Lasă un răspuns