Lidl a anunțat deschiderea unui nou magazin la Arad, pe data de 28 mai. Acesta va situat pe Calea Zimandului, nr. 3A.

LIDL

Noul magazin va fi al șaptelea Lidl din oraș și are o suprafață de vânzare de aproximativ 1 300 de metri pătrați. Magazinul dispune de 115 de locuri de parcare. În parcare va fi disponibilă o stație de încărcare pentru automobile electrice, unde se vor putea încărca două mașini simultan.

Deschiderea magazinului înseamnă și apariția a peste 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

 

Măsuri de protecție împotriva coronavirus

În noul magazin Lidl din Arad se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Printre acestea. Amintim: montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat, limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin, precum și montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

 

Poți lăsa AICI comentari despre supermarketurile din România

 

 

Lasă un răspuns

  1. Lidl, în plină expansiune – câte magazine noi au apărut în 2020 – YesComment

    […] Aici găsiți detalii despre magazinul inaugurat la Arad, la sfârșitul lui mai […]