În chiar prima zi din iunie, când mai multe activități au fost redeschise, lucrurile au luat-o razna la un magazin KFC din municipiul Bistrița. După cum informează cotidianul local Bistrițeanul, de la o simplă rugăminte de a acorda prioritate s-a ajuns la bătaie.

kfc bistrita bataie

Conform sursei citate, un bărbat nemulțumit că i s-a făcut semn să acorde prioritate a coborât și a lovit un alt client. Apoi, când acesta a chemat Poliția și a vrut să-l împiedice pe agresor să plece, a fost târât câțiva metri cu mașina. Victima a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

„În această după-masă, în parcarea unui fast-food din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Maieru, pasager într-un autoturism, a fost lovit de către un tânăr de 25 de ani, din Bistrița, conducătorul unui alt autoturism.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani, în încercarea de a-l opri, a fost accidentat de autoturismul condus de tânărul de 25 de ani care a plecat de la fața locului.

Bărbatul a fost depistat de polițiști și condus la sediul Poliției. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, a declarat pentru sursa citată Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Puteți vedea o filmare de la locul accidentului AICI

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – cum poți câștiga

Lasă un răspuns