eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

 

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii eMAG Genius pot comanda fără griji, întrucât beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienții pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.