Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță un discount de 20% pentru toate zborurile din rețeaua Wizz, perioada de călătorie fiind nelimitată.

Reducerea se aplică membrilor Wizz Discount Club care fac astăzi (până la ora 23:59 CET) o rezervare pe orice rută oferită de companie. Rezervările se pot face pe site-ul companiei sau pe aplicația de mobil WIZZ. Zborul rezervat poate avea loc oricând, fără a exista o dată limită până la care acesta trebuie să fie efectuat.

 

Reducerea de 20% se aplică tarifului de bază și se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Reducerea este valabilă numai dacă abonatul WIZZ Discount Club este inclus în rezervare. Această promoție este valabilă pe 15 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.