Inaugurarea magazinului Pepco din Onești a atras o mulțime de oameni, care au format o coadă în fața magazinului, situat pe strada Belvedere, nr. 1, chiar înainte de deschiderea acestuia, la ora 9:30 dimineața.

pepco onesti

Astfel, strategia magazinului de a oferi, în primele zile de după deschidere, zeci de reduceri masive, unele chiar de 50%, a avut efectele scontate.

Partea mai puțin plăcută este aceea că – după cum rezultă din fotografia publicată de site-ul local unupetrotus.ro, oamenii aflați la coadă nu au mai ținut cont de nicio regulă de distanțare socială. Iar asta s-a întâmplat exact în ziua în care, la nivel național, a fost anunțat cel mai mare număr de noi îmbolnăviri cu coronavirus: 460.

În urmă cu o lună, o situație similară avut loc la deschiderea unui magazin Pepco din Florești, județul Cluj. Atunci, chiar în prima zi de după încetarea stării de urgență, mai mulți clienți s-au îmbulzit pentru a cumpăra haine, jucării și obiecte casnice.

Pepco, discounter polonez de modă, a intrat pe piața românească în urmă cu cinci ani și a ajuns la peste 250 de magazine în întreaga țară. În județul Bacău, existau deja magazine Pepco în municipiul reședință de județ, precum și la târgu Ocna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.