Inaugurarea magazinului Pepco din Onești a atras o mulțime de oameni, care au format o coadă în fața magazinului, situat pe strada Belvedere, nr. 1, chiar înainte de deschiderea acestuia, la ora 9:30 dimineața.

pepco onesti

Astfel, strategia magazinului de a oferi, în primele zile de după deschidere, zeci de reduceri masive, unele chiar de 50%, a avut efectele scontate.

Partea mai puțin plăcută este aceea că – după cum rezultă din fotografia publicată de site-ul local unupetrotus.ro, oamenii aflați la coadă nu au mai ținut cont de nicio regulă de distanțare socială. Iar asta s-a întâmplat exact în ziua în care, la nivel național, a fost anunțat cel mai mare număr de noi îmbolnăviri cu coronavirus: 460.

În urmă cu o lună, o situație similară avut loc la deschiderea unui magazin Pepco din Florești, județul Cluj. Atunci, chiar în prima zi de după încetarea stării de urgență, mai mulți clienți s-au îmbulzit pentru a cumpăra haine, jucării și obiecte casnice.

Pepco, discounter polonez de modă, a intrat pe piața românească în urmă cu cinci ani și a ajuns la peste 250 de magazine în întreaga țară. În județul Bacău, existau deja magazine Pepco în municipiul reședință de județ, precum și la târgu Ocna.

Lasă un răspuns