Un tânăr care lucrează la un Starbucks din San Diego din Statele Unite câștigă o sumă frumoasă de bani pentru că a aplicat cu strictețe reglementările de sănătate din statul California.

Barmanul a refuzat să servească o clientă, care nu purta mască în interior – ceea ce este obligatoriu în toate locurile publice din statul american.

Furioasă că nu a fost primită în cafenea, clienta și-a manifestat public supărarea împotriva barmanului, publicând un mesaj pe Facebook pe 22 iunie.

 

Ea a distribuit pe rețeaua socială o fotografie a angajatului Starbucks, însoțită de acest comentariu: „Iată-l pe Lenin de la Starbucks care a refuzat să mă servească pentru că nu port mască. Data viitoare, voi aștepta polițiștii și voi aduce o scutire medicală.”

Postarea ei a devenit virală pe internet. Oamenii au sărit în apărarea barmanului, iar un utilizator a avut ideea de a lansa un apel la donații în sprijinul lui.

Succesul a fost imediat. În doar trei zile, fondul de donații a strâns peste 74.000 de dolari din donațiile a peste 3407 persoane.

 

Lasă un răspuns

  1. Masca de protecție, motiv de scandal în magazinele din Satu Mare – ce fac clienții și cum reacționează vânzătorii – YesComment

    […] În alte țări, problemele sunt similare. Astfel, în Statele Unite ale Americii, un tânăr care lucrează la un Starbucks din San Diego a avu de a face cu o clientă recalcitrantă dar, în final, a câștigat peste 70 000 de dolari datorită faptului că a aplicat cu strictețe reglementările de sănătate din statul California. Detalii aici  […]

  2. Mai multe de jumătate din măștile de pe piață, neconforme! Care sunt farmaciile și supermarketurile amendate de Protecția Consumatorilor – YesComment

    […] Statele Unite ale Americii: bacșiș uriaș pentru că a refuzat să servească o clientă care nu purta mască […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.