Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa, a anunțat un preț de 9,99 euro pentru 100.000 de bilete pe zborurile spre și dinspre Dortmund.

Promoția e valabilă doar azi, 9 iulie, pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție.

 

Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare cu o soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

 

Lasă un răspuns