Fiecare bucureștean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Capitalei, potrivit unui proiect al oficialilor.

 

Liderul consilierilor generali ALDE Tudor Tim Ionescu a inițiat și depus un proiect de hotărâre de Consiliu General prin care fiecare bucureștean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Municipiului București.

El a explicat că “nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără sa fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităților, ci doar scuze și restricții.”

De asemenea, prin acest proiect se dorește susținerea antreprenorilor și a angajaților acestora. “Acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât și central”, a mai spus Tudor-Tim Ionescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.