În acest week-end, terasa Vis-a-Vis din Vama Veche va fi închisă, din cauza numărului crescut de infecții cu Coronavirus în România și a aglomerației din stațiune.

terasa vis a vis vama veche

Anunțul a fost făcut pe Facebook de proprietarul terasei, Vis-a-Vis, Ninel Dănilă și îl reproducem integral mai jos:

„Ținând cont de evoluția cazurilor noi de infectări și asocierea evoluției cu Vama Veche și locația Vis-a-Vis, am decis ca acest weekend să ținem locația închisă.

Vama Veche este foarte aglomerată în #weekend și suntem convinși ca nici un club nu poate asigura distanțarea socială ,mai ales locația noastră care este lângă strada principală, unde traficul este intens și imposibil de controlat.?

Mulțumim publicului și clienților noștri care au apreciat pozitiv și într-un număr copleșitor de mare munca noastră, atmosfera și evenimentele pe care încercăm sa le oferim.? Dorim însa, siguranța și sănătate tuturor turiștilor ce ajung pe litoral și nu dorim sub nici o formă să încurajam răspândirea virusului.

Subliniem faptul că este strict decizia noastră și sperăm ca aceasta, să fie un semnal către responsabilitate socială și pentru restul litoralului și ca acesta sa fie perceput corect!?“

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.