Blue Air a anunţat anularea unor zboruri până pe data de 15 august, ca urmare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională.

 

“Blue Air anunţă anularea zborurilor către/dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august, ca urmare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională şi a interzicerii tuturor zborurilor către/dinspre ţări care nu se află în “Zona Verde” menţionate în lista emisă de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a informat compania.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care anunţă prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air va anula toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

“În funcţie de actulizările asupra listei ţărilor care se află în “Zona Verde” Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Blue Air le oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un e-mail pe adresa zbor.anulat@blueair.aero.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.