Târgul Agromalim 2020, care ar fi urmat să aibă loc în luna septembrie, a fost anular, în urma unui anunț făcut astăzi de organizatorul evenimentului, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

agromalim arad 2020

„Având în vedere evoluţia crescătoare a numărului infecţiilor cu coronavirus, a cazurilor active şi a persoanelor aflate la terapie intensivă, precum si menținerea interdicției de organizare a evenimentelor cu un număr mai mare de 500 persoane pe zi, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, organizatorul târgului Agromalim 2020, a decis, în urma analizei efectuate, anularea ediției din 2020 a târgului AGROMALIM.

Vă dorim multă sănătate și sperăm că ne vom revedea cu bine la ediția din 2021 a târgului AGROMALIM programată pentru 9-12 septembrie la Expo Arad“ a transmis Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț Arad.

În contextul pandemiei de coronavirus, Expo Internațional, locul în care urma să se desfășoare târgul, a fost transformat în spital de campanie.

Agromalim este cel mai important târg din Arad și anul trecut a sărbătorit ediția cu numărul 30.

Lasă un răspuns