Rovere Mobili, unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, a investit 0,4 milioane de euro în cel de al doilea showroom Veneta Cucine din România, care va fi deschis pe 1 octombrie în Timișoara.

Veneta Cucine este cel mai mare producător de seturi de bucătării din Italia, poziționându-se de a lungul istoriei sale de peste jumătate de secol ca un furnizor de soluții premium de mobilier pentru bucătărie și nu numai. Compania deține cinci fabrici în Italia și produsele sale sunt vândute într-o rețea de sute de magazine din 54 de țări.

 

Noul showroom din Timișoara se întinde pe un spațiu de 590 de metri pătrați, amenajaț pe două etaje, și va include o varietate amplă de modele și tipuri de bucătării, dar și alte tipuri de mobilier și produse complementare.

Primul showroom Veneta Cucine din România a fost deschis în 2015 în București, în zona Băneasa. Ambele unități sunt administrate de către Rovere Mobili, importator de mobilier premium din Italia și unul din cei mai importanți furnizori de soluții de mobilare din România.

Oficialii companiei estimează că nou showroom Veneta Cucine din Timișoara va înregistra vânzări de 0,8 milioane de euro în primul an de funcționare.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.