Societatea CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva.

Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași.

 

CFR Călători recomandă achiziționarea online a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete și manipularea banilor în numerar. La ghișeu este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

 

Lasă un răspuns