Într-o stație de autobuz din Cluj a fost instalat un aparat care îți poate oferi un bilet de autobuz gratis dacă faci 20 de genuflexiuni.

Oamenii dornici pot sa obtina timp de 2 saptamani un bilet de autobuz intr-un mod sanatos si gratuit. Trebuie să se așeze în fața unui aparat care se folosește de o cameră video și de un soft instalat ca să identifice fiecare genuflexiune.

 

Aparatul SMART pentru bilete este o iniţiativă a unui festival de sport care încurajează mișcarea și promovează un stil de viață sănătos.

Ticketul se numeste simbolic BILETUL DE SANATATE si va fi valid pentru o calatorie in reteaua de transport public a orasului, zona urbana.

Initiatorul proiectului, Sports Festival, este unul din marii jucatori din industria de evenimente care anul acesta a fost nevoit sa amane festivalul din cauza pandemiei. Avand peste 100.000 de participanti in editia din 2019 si printre invitati campioni renumiti din tara si din strainatate, Sports Festival organizeaza pe parcursul anului mai multe actiuni in concordanta cu misiunea cu care a pornit la drum.

 

Lasă un răspuns