Acest week-end este ultimul dinaintea intrării în vigoare a restricțiilor valabile în România începând cu ziua de luni, 9 noiembrie. În aceste condiții, există semnale ca unii români, mai panicoși de felul lor, să ia din nou cu asalt supermarketurile, pentru a-și face provizii. Adică să repete, la o scară mai mică, fenomenul înregistrat în luna martie.

carrefour magazine inchise

Chiar și în aceste condiții, magazinele care face parte din Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) au anunțat că sunt pregătite sunt pregătite, atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri suficiente de alimente şi de produse de igienă şi sanitare. În același timp, personalul magazinelor este organizat pentru a asigura funcţionarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale.

Într-un comunicat emis de AMRCR, se arată că magazinele vor rămâne funcţionale, bine aprovizionate şi „nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare“.

Înființată în urmă cu 17 ani, Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România grupează 21 de companii din retailul alimentar şi nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Isteria, boală mai grea decât coronavirusul – rafturi golite în supermarketuri, în București și Maramureș

Lasă un răspuns