Conform celui mai recent raport de piață realizat de Analize Imobiliare, Cluj-Napoca rămâne orașul cu cel mai mare preț mediu al apartamentelor din zone rezidențiale. Raportul, citat de adevarul.ro, oferă amănunte despre diferențele de preț înregistrate în fiecare oraș, în funcție de cartier. Cifrele sunt valabile pentru al treilea trimestru al anului, adică pentru perioada iulie-septembrie 2020.

cartiere cluj napoca
Cartiere în Cluj-Napoca (Sursa: Wikipedia)

Topul celor mai scumpe zone și cartiere din Cluj

  • zona ultracentrală și centrală se află pe prima poziție în top, cu un preț mediu de 2 180 de euro pe metrul pătrat, în scădere cu 1% față de intervalul aprilie-iunie.
  • în zona Gheorghieni-Andrei Mureșanu prețurile au crescut cu 0,2%, ajungând la o medie de 1 940 de euro pe metru pătrat util.
  • pe locul al treilea se află zona Plopilor, cu prețul mediu de 1 880 de euro pe metrul pătrat. Aici, prețurile au înregistrat o scădere de 2,2%.
  • pe locul al patrulea se află zona Bună Ziua-Europa-Calea Turzii, cu un preț mediu de 1 820 de euro pe metru pătrat, în creștere cu 1% față de perioada anterioară.

  • pe locul al cincilea din top se află zona Mărăşti-Între Lacuri-Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 1 810 pe metru pătrat util, în creștere cu 0,2% față de perioada aprilie-iunie 2020.

 

A fost acordat primul credit prin programul Noua Casă 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.