Joi, 21 ianuarie 2021, Kaufland România inaugurează un magazin la Târgu-Neamț, ajungând astfel la o rețea de 139 de hipermarketuri pe teritoriul întregii țări.

kaufland romania

Noul magazin, aflat pe strada Gheorghe Doja, la numărul 66, are o suprafață totală de 5 400 de metri pătrați, dintre care peste 3 000 de metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare.

Hipermarketul are o echipă de 95 de angajați și este prevăzut cu opt case de marcat, dintre care una dedicată persoanelor cu dizabilităţi, plus şi alte patru case expres tip self-service.

În perioada de după deschidere, programul de la lucru va fi între orele 7:00 și 21:00 de luni până sâmbătă , iar duminica între orele 8:00 și 19:00.

Pe lângă supermarketul propriu-zis, în galeria comercială a magazinului va exista o zonă de Food Court, cuprinzând o cofetărie și un fast-food. Tot aici vor exista o farmacie și un oficiu de schimb valutar.

În exterior, noul magazin Kaufland va dispune de un Grill.

Târgu-Neamț este al doilea oraș ca mărime din județul Neamț. Conform recensământului din 2011, are o populație de 18 695 de locuitori.

Lasă un răspuns

  1. Supermarketuri inaugurate în România, la început de 2021 – YesComment

    […] Magazin Kaufland inaugurat în județul Neamț, pe 21 ianuarie 2021. Detalii aici […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.