În cadrul Târgului de turism virtual desfășurat la Romexpo între 18 și 22 februarie, Paralela 45 lansează o serie de oferte speciale pentru vacanțele de primăvară și vară. Unele pachete au reduceri chiar și de 50% pentru early booking. Concediile incluse în oferte sunt organizate cu zboruri din București și din alte șase orașe românești: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș, Bacău și Baia Mare.

concedii iunie-decembrie 2020

Turcia – destinația cu cele mai mari reduceri

Cele mai mari reduceri sunt oferite pentru vacanțele de vară petrecute în Antalya. Dacă sunt cumpărate în această săptămână, concediile de șapte nopți,în regim all inclusive ajung să coste doar 369 de euro pentru o persoană.

Ele sunt disponibile pentru perioada iunie-septembrie, iar cursele charter sunt disponibile de pe aeroporturile din cele șapte orașe amintite mai sus.

Alte destinații care beneficiază de reduceri consistente

Reduceri cuprinse între 18 și 30 de procente sunt disponibile și pentru destinațiile grecești precum Creta, Rodos, Corfu, Zakynthos, Mykonos și Santorini. În această săptămână, majoritatea vacanțelor pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 300 și 400 de euro.

Pentru destinațiile exotice, costurile sunt sensibil mai mari, însă beneficiind, de asemenea, de reduceri consistente. Astfel, pentru Maldive sunt disponibile vacanțe pe curse charter organizate în februarie și martie, cu prețuri pornind de la 1 545 de euro pentru o persoană.

Mai multe oferte pot fi găsite pe site-ul operatorului de turism Paralela45.

Lasă un răspuns

  1. Haracicu

    Dar despre restituirea sumelor încasate de agențiile de turism înaintea pandemie pentru excursii si sejururi efectuate de ce nu se spune nimic la acest tîrg.in contracte nu se prevede restituirea.de ce?

    1. YesComment Cristian

      Mulți clienți au acceptat amânarea concediilor deja plătite, parțial sau integral, pentru 2021. Aceasta a fost soluția aplicată în majoritatea cazurilor. Un procent mic a primit banii înapoi, integral sau într-un procent destul de mare, în urma unei înțelegeri cu firma de turism. Alții au fost nevoiți să apeleze la avocați, în general cu succes.