Joi, 11 martie, Lidl inaugurează un magazin în orașul Hațeg, din județul Hunedoara. Situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, la numărul 27, noul magazin are o suprafață de peste 1 300 de metri pătrați.

LIDL

Parcarea Lidl Hațeg dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

De asemenea, Lidl își menține preocuparea de a optimiza constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Hațeg dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană are peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.