Firma Carrefour deschide primul hipermarket din Sfântu Gheorghe, reședința județului Covasna. Amplasat în noul centru comercial Sepsi Value Center, acesta va fi primul hipermarket Carrefour 100% Self Check-aut.

Situat pe strada Lunca Oltului, supermarketul este deschis de luni până duminică, între orele 07:00 și 21:00. Are o suprafață de vânzare de 4 141 de metri pătrați și 500 de locuri de parcare.

Clienții vor avea de ales dintre peste 30 000 de produse, disponibile atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, carrefour.ro sau BRINGO.

Carrefour Covasna propune o gamă extinsă de produse pentru o alimentație de calitate la prețuri accesibile:

  • peste 300 de feluri de carne proaspătă
  • peste 150 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare
  • peste 1.000 de produse BIO
  • produse create după rețete tradiționale de la producători din Sfântu Gheorghe și din regiune (Dioszegi, Ganesa – brutărie & cofetărie; Zoemia – Brutărie; M&M Cuki – Cofetărie; B.A.A. – furnizor de kurtos – cozonac secuiesc; Gusturi Boierești – Măcelărie, Authentic Meat – măcelărie & mezeluri; Ferma Coni, Milkcom – lactate).
  • produse marca proprie Carrefour alimentare și nealimentare din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de curățenie și un nou concept de magazin “shop in shop” denumit Carrefour Carusel, care vine cu o gamă diversificată și oferte surprinzătoare.

Datorită celor 16 case 100% Self Checkout, clienții vor avea posibilitatea de a-și plăti singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpii de așteptare.

Acest sistem este simplu și intuitiv pentru orice client și permite atât plata cash, cât și cu cardul. Clienții au parte în orice moment de asistență, deoarece angajații Carrefour sunt acolo pentru ei, în caz că au nevoie de ajutor.

De asemenea, opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour le permite clienților să scaneze și să plătească produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături.

Lasă un răspuns

  1. Kiss Maria

    Sunt foarte mulțumita de aceasta oportunitate din Sf ghe e un mare privilegiu sa poți face cumpărături la ora 7 zilnic felicitări și citi mai mulți clienti