Joi, 25 martie, Lidl România inaugurează două magazine noi, dintre care unul în estul țării, la Iași, iar celălalt în vestul României, la Timișoara.

LIDL

La Iași, noul magazin Lidl va funcționa pe Șoseaua Moara de Foc, nr. 2, el înlocuind o unitate situată pe strada Niciman, nr. 2, care urmează să fie închisă cu o zi mai devreme, pe 24 martie. Această unitate nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. Magazinul are o parcare de peste 130 de locuri și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta două mașini în același timp.

La Timișoara, noul magazin Lidl se află pe Calea Torontalului, nr. 106. Unitatea dispune de peste 140 de locuri de parcare și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice unde, la fel ca la Iași, se vor putea încărca două mașini simultan.

Noile magazine Lidl din capitalele Moldovei, respectiv Banatului dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație precum și deja amintita stație de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană se apropie de cifra de 300 magazine și a construi și 5 centre logistice.

Lasă un răspuns