Joi, 1 aprilie, are loc inaugurarea primului magazin Lidl din orașul Orșova, județul Mehedinți. Noul magazin se află pe strada Decebal, numărul 1, și are 20 de angajați.

Suprafața de vânzare este de aproximativ 1 300 de meri pătrați, iar parcarea magazinului are 50 de locuri.

Noul Lidl dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență, precum și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană se apropie de cifra de 300 magazine și a construit și 5 centre logistice.

 

Recomandări Lidl pentru clienți, în contextul pandemiei

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor:

  • plata cu cardul bancar;
  • evitarea zonelor aglomerate;
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Orșova se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

 

 

Lasă un răspuns

  1. Viorel Ionica

    Felicitari!
    Asteptam cu nerăbdare deschiderea.