Hotelul Binderbubi din Mediaș, situat pe strada Plopului, nr. 30, este renovat și urmează să devină a șaptea unitate de cazare deținută în România de rețeaua Mercure, aflată la rândul ei în proprietatea grupului francez Accor.

hotel binderbubi medias

Hotelul va fi redeschis în luna mai, după o renovare majoră. El va pune la dispoziția turiștilor 46 de camere, două săli de şedinţe cu o capacitate de până la 150 de participanţi, un restaurant panoramic, un bar şi un centru spa dotat cu piscină interioară încălzită .

Cătălina Roşu, director dezvoltare Accor pentru România, Republica Cehă, Bulgaria și Republica Moldova, a declarat, citată de zf.ro:

Este o mare satisfacţie pentru noi să adăugăm încă o destinaţie portofoliului Accor din România. […] Mediaş şi împrejurimile sale au un potenţial turistic imens şi suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin reţeaua noastră”.

În urma tranzacției, hotelul va fi administrat de Accor în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog. Proprietarul acesteia, Livia Calburean, a declarat, conform sursei citate:

Accor ne aduce atât know-how-ul, cât şi instrumentele operaţionale şi de marketing necesare pentru a spori performanţa unui hotel, precum şi pentru a creşte vizibilitatea locală şi internaţională al unei destinaţii. Împreună, ne propunem să plasăm oraşul nostru printre destinaţiile de călătorie preferate atât de turiştii locali, cât şi de cei internaţionali“.

Grupul Accor deține peste 5 000 de hoteluri din întreaga lume, sub brandurile Pullman, Novotel, Mercure și ibis Styles, iar până în 2025 are ca țintă o rețea de 50 de hoteluri în România.

 

Hoteluri care mănâncă energia și bărbați nemulțumiți de păpușile gonflabilede păpușile – cele mai ciudate reclamații la Protecția Consumatorilor, AICI 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.