Joi, 22 aprilie, a avut loc deschiderea primului magazin Taco Bell din Iași, în același timp al 12-lea din România. Până acum, brandul era prezent în alte șapte orașe din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

taco bell

Noul Taco Bell se află în incinta Palas Mall, la parter, are 30 de angajați și o suprafață de 120 de metri pătrați.

Din meniu fac parte preparatele care au făcut celebru acest brand, precum Lil Crunchwrap, Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Costică Mișaca, director general Taco Bell România, a declarat cu această ocazie:

„Inaugurarea restaurantului Taco Bell Palas Mall ne aduce aproape de fanii din Iași, care, în nenumărate rânduri, și-au exprimat dorința de a se bucura de produsele lor preferate de inspirație mexicană chiar în orașul lor.[…] Îi așteptăm cu entuziasm pe consumatori în noul restaurant, acolo unde am pregătit pentru ei o serie de surprize și oferte speciale“.

În prezent, restaurantul funcționează atât pentru servirea în incinta mallului, cu respectarea distanțării, cât și pentru takeaway. De asemenea, au fost încheiate parteneriate pentru livrarea la domiciliu cu FoodPanda, Glovo și Takeway.

Investiția a fost realizată de Sphera Franchise Group, care operează restaurante în România, Republica Moldova și Italia. În țara noastră, operează în sistem de franciză brandurile KFC, Taco Bell și Pizza Hut.

Lasă un răspuns