Lidl România a anunțat deschiderea a două magazine în luna iunie, în județele Dâmbovița și Ilfov. Astfel, rețeaua germană – care anul trecut a inaugurat 33 de magazine pe piața românească – se apropie de cifra de 300 de unități deschise în întreaga țară.

lidl targoviste

Prima inaugurare are loc pe data de 17 iunie, joi. Un magazin Lidl va fi inaugurat în Corbeanca, județul Ilfov, pe Șoseaua unirii, nr. 216.

După exact o săptămână, joi, 24 iunie, va fi deschis un magazin Lidl și în municipiul Târgoviște. Adresa este pe Calea Ialomiței, la numărul 11, în spatele bisericii Sfântul Nifon, din cartierul Matei Basarab, cunoscut de asemenea sub numele de Cartierul Sârbilor.

Cu ocazia deschiderii, cei dintâi cumpărători vor beneficia de reduceri consistente la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Situat pe locul fostei fabrici de spirt Sorpau, acesta va fi al treilea supermarket Lidl din Târgoviște. Celelalte două se află lângă Sala Sporturilor, în Microraionul VI, respectiv pe Dealu Mare, pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană se apropie de cifra de 300 magazine și a construit și 5 centre logistice

Lasă un răspuns