Dedeman, retailerul român de materiale de construcție și amenajări interioare, inaugurează vineri, 3 septembrie, un magazin la Blejoi. Este al doilea magazin Dedeman inaugurat în 2021 și al 56-lea al rețelei deținute de frații Pavăl.

Noul magazin este situat la numai 6 kilometri de municipiul Ploieşti și, de asemenea, la mai puțin de 3 kilometri de concurentul Leroy Merlin și la 1,5 km de Brico Depot.

Dedeman Blejoi are o suprafață construită de 18 700 de metri pătrați, dintre care aproximativ 3 000 de metri pătrați sunt alocați serei încălzite. În prelungirea acesteia a fost amenajată și o grădină exterioară de 940 de metri pătrați.

Apariția unității a dus la crearea a 190 de locuri de muncă şi a presupus o investiţie totală de 14 milioane de euro. Suma include valoarea de achiziţie a terenului de peste 6 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcţii, rafturile, obiectele de mobilier şi materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri şi a zonei exterioare, utilajele şi echipamentele necesare desfăşurării activităţii, precum şi valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman, a declarat: „Din 2013, anul în care am deschis primul magazin în Ploiești, până în prezent, am căutat permanent să dezvoltăm gama de produse, să îmbunătățim și să diversificăm serviciile pe care le oferim și să construim magazine mai spațioase, moderne și primitoare, dar mai ales, prietenoase cu mediul“.

Pe lângă cele 56 de magazine, rețeaua Dedeman deține și 5 centre logistice, precum și un parc auto propriu. Compania are peste 12 000 de angajați.

  1. Mai sunt posturi ptr liza electrica,m-ar interesa,va rog un nr de telefon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.